Fællesspisning

Senest opdateret: 21. marts 2024

Fællesspisningen er for borgerforeningens medlemmer.

Fremmødet til fællesspisningerne er ca 25-30 voksne og 10-15 børn i alle aldre. To til tre familier laver maden eller en del af den hjemmefra, da der ikke er optimale betingelser i køkkenet i medborgerhuset. Der findes et komfur og to ovne som typisk bruges til at varme maden og bage de frosne flûtes.

Deltagerne i fællesspisningen betaler for mad og drikkevarer. En fællesspisning skal give overskud, og er en af de måder vi kan skaffe penge til foreningens andre aktiviteter og til driften af Medborgerhuset.

Har du lyst til at deltage i madlavningen en første fredag i måneden eller har du skruet et madhold sammen? Kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne og få hjælp med at sætte det praktiske igang.

Næste Fællesspisning

gourmetaften den 6. April kl 18.30

En lille starter
Profiteroles- unikas havguscreme-karamelliseret løg- karse
Hertil er passende glas bobler

Forret
Frisk, let dampet asparges- sauce mousselin- stenbidderrogn hertil surdejsbrød og pisket brunet smør
I glasset en dejlig Rosé Pinot noor fra la champagne

Hovedret
Langtidsstegt oksehøjreb fra Stenbjerg Limousine - grov kartoffel pomme Anna med ramsløg- hasselbagt rødbede med nødder og citronsmør- sauteret forårsløg- rødvinsglace
I glasset italiensk rødvin Lu li appasite

Dessert
Kærnemælksfromage- rabarbergele- krystalliseret hvid chokolade- skum på havrebund
I glasset Frederiksdal rød sparkling

Til kaffen
Sarah Bernard med rabarbercreme

Hele denne herlighed koster 195 kr pr næse inklusiv et glas vin pr ret.
Hvis man ønsker mere vin, sodavand eller øl vil man kunne købe som normalt på aftenen.
Hvis der ønskes alkoholfri vin eller øl, meldes det gerne ved tilmelding, så vil vi finde noget lækkert

Tilmelding sker hos enten Hanne Doktor på sms 23 47 09 41
Eller Nanna sms 31 21 14 98
Su. 2/4
Obs
Tilmeldingen er bindene efter SU.
Vi glæder os til at kokkerer for jer !
Kærlig hilsen kokkene
Hanne, Poul Erik og Nanna

 

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.