Fællesspisning

Senest opdateret: 14. maj 2020

Fællesspisningen er for borgerforeningens medlemmer.

Fremmødet til fællesspisningerne er ca 25-30 voksne og 10-15 børn i alle aldre. To til tre familier laver maden eller en del af den hjemmefra, da der ikke er optimale betingelser i køkkenet i medborgerhuset. Der findes et komfur og to ovne som typisk bruges til at varme maden og bage de frosne flûtes.

Deltagerne i fællesspisningen betaler for mad og drikkevarer. En fællesspisning skal give overskud, og er en af de måder vi kan skaffe penge til foreningens andre aktiviteter og til driften af Medborgerhuset.

Har du lyst til at deltage i madlavningen en første fredag i måneden eller har du skruet et madhold sammen? Kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne og få hjælp med at sætte det praktiske igang.

Næste Fællesspisning

Fællesspisning - hver for sig

Fredag den 29. maj er der fællesspisning i Lundum Borgerforening kl. 18.30

Da vi ikke kan forsamles mere end 10 personer, kommer spisningen til at foregå hver for sig – derhjemme eller i klynger af max. 10 personer – f.eks. i indkørslen sammen med naboen.

Morten har et lam i overskud, som er for stort til at sælge til slagt, men som har for dårlige ben til at skulle leve så meget længere. Derfor er menuen grillet lammekød med diverse tilbehør.

Vi griller kødet ved Medborgerhuset, og kl. 18.30 henter man kød og tilbehør, som er portionsanrettet til det antal personer, der spiser sammen.

Fællesspisningen starter med en sang, sådan som vi plejer – og denne gang synger vi sammen via online-opkobling.

Pris 60 kr. pr person og så sørger man selv for borddækning, drikkevarer og opvask.
Tilmelding til Lotte på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms 4033 1799 senest torsdag aften den 21/5 (vi skal give slagteren besked, og derfor er tilmelding i god tid nødvendig).

Når vi har overblik over tilmeldingerne kan vi foreslå fordeling i klynger, så ingen ikke spiser alene.

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.