Fællesspisning

Udskriv
Senest opdateret: 21 januar 2019

Fællesspisningen er for borgerforeningens medlemmer.

Fremmødet til fællesspisningerne er ca 25-30 voksne og 10-15 børn i alle aldre. To til tre familier laver maden eller en del af den hjemmefra, da der ikke er optimale betingelser i køkkenet i medborgerhuset. Der findes et komfur og to ovne som typisk bruges til at varme maden og bage de frosne flûtes.

Deltagerne i fællesspisningen betaler for mad og drikkevarer. En fællesspisning skal give overskud, og er en af de måder vi kan skaffe penge til foreningens andre aktiviteter og til driften af Medborgerhuset.

Har du lyst til at deltage i madlavningen en første fredag i måneden eller har du skruet et madhold sammen? Kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne og få hjælp med at sætte det praktiske igang.

Næste Fællesspisning

 Tapas-aften for alle Lundum damer fredag den 1. Februar.

Vi prøver for første gang med en pendant til byens årlige mande-hørm og inviterer derfor byens skønne damer til en hyggelig aften i medborgerhuset.
Vi håber at se så mange som muligt,- ikke mindst alle de nytilkomne, så vi får et endnu stærkere fællesskab i vores lille by.

Kold tapasanretning : 100,- pr. person (betales på aftenen)
Drikkevarer købes som vanligt til favorable priser.

Skynd jer at melde til på SMS 41282060 til
Karina (senest den 23/1).

Vi mangler et navn til dame-aftenen, så ha' endelige gode, sjove og skøre forslag med til selve aftenen. Vi deler forslagene og finder i fællesskab ud af hvad arrangementet skal hedde i fremtiden.

Vi glæder os til at se jer !
Agnes & Karina

Indkaldelse til Mandehørm.

Der afholdes Mandehørm i Medborgerhuset for byens mænd den 2. februar.
Menuen er ikke fastsat endnu (det bliver ikke tapas), men planen er at vi mødes løbende fra kl. 16.30 for selv at tilberede middagen så vi kan spise kl. 19.00.
Forventet pris: 75,- – 100,- kr. Drikkevare købes til forbruger venlig priser....

Tilmelding til Hans Doktor på tlf/sms 41269066 eller Henrik Fuglsang tlf/sms 50504340

Med venlig hilsen
Mandeudvalget

 

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.